لوگو پایگاه خبری شاعر www.shaer.ir

فرهنگی، هنری و ادبی

امروز : 9 تیر 1405

پایگاه خبری شاعر

جشنواره ملی داستان «شوباد» برای احیای ادبیات بومی کهنوج برگزار می شود |

به گزارش پایگاه خبری شاعر، شیرین عبدالله نژاد، پیش از ظهر سه شنبه در نشست شورای اداری شهرستان کهنوج اظهار داشت: نخستین جشنواره داستان با عنوان «شوباد» با گستره ملی در این شهرستان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های غنی کهنوج در حوزه شعر و داستان افزود: جلسات مقدماتی این رویداد در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و با هماهنگی فرمانداری کهنوج برنامه‌ریزی لازم انجام شده است.

عبدالله نژاد، هدف این جشنواره را ترویج فرهنگ و ادبیات بومی منطقه دانست و بیان کرد: شرکت‌کنندگان باید شناخت کافی از شهرستان داشته باشند.

وی سطح کیفی این جشنواره را خیلی بالا توصیف کرد و گفت: این رویداد به صورت سالانه در شهرستان کهنوج برگزار می شود.

عبدالله نژاد، هم افزایی و همکاری همه ادارات شهرستان کهنوج را در کنار تلاش‌های تمام وقت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان برای برگزاری موفق این برنامه ضروری دانست و گفت: ارتقای شاخص‌های فرهنگی و ادبی، گامی مهم در مسیر توسعه فرهنگی منطقه است.

وی افزود: این جشنواره با گستره کشوری برگزار می شود که تمام هنرمندان سراسر کشور می توانند در این جشنواره شرکت کنند.



منبع : مهر نیوز