فرهنگی، هنری و ادبی

امروز : 20 بهمن 1403

پایگاه خبری شاعر

«جشنواره غزل تمیشه»؛ با موضوع آزاد در گلستان فراخوان داد



کارن مقدم، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری شاعر به نقل از (ایبنا) در کردکوی، گفت: به همت انجمن ادبی حافظ و حمایت شورای شهر و شهرداری شهرستان کردکوی، «جشنواره غزل تمیشه»؛ با موضوع آزاد ویژه شاعران استان‌های مازندران، گیلان، سمنان و گلستان برپا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه غزل یکی از زیباترین و ماندگارترین میراث‌های ادبیات پارسی است که عاشقانه‌ها، مسائل اجتماعی، بارقه‌های سیاسی و مفاهیم و موضوعات بسیاری را نسل به نسل منتقل کرده است و همچنان بر تارک آسمان ادبیات ما می‌درخشد، افزود: شاعران متقاضی شرکت کننده در این رویداد ادبی منطقه‌ای می‌توانند آثار خود را در قالب‌های کلاسیک (غزل، مثنوی، قطعه، چارپاره و …) به دبیرخانه ارسال کنند.

کارن مقدم ادامه داد: هر شاعر می‌تواند حداکثر ۵ اثر را به صورت فایل پی دی اف از طریق پیام‌رسان‌ها در بستری مجازی به شماره ۰۹۳۵۳۹۸۸۲۰۲ ارسال کند. همچنین مهلت ارسال اثر تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ بوده و این مهلت قابل تمدید نیست.

دبیر انجمن حافظ کردکوی و دبیر اجرایی «جشنواره غزل تمیشه»؛ آیین اختتامیه ۲۵ اردیبهشت ماه سال آتی و هم‌زمان با روز بزرگداشت خداوندگار سخن حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان پارسی پیش بینی شده است.

کارن مقدم گفت: این جشنواره سه اثر برگزیده و ۲ اثر شایسته تقدیر خواهد داشت و به تمامی آن‌ها جوایز نقدی به ارزش ریالی نفر اول ۷ میلیون تومان، نفر دوم ۵ میلیون تومان، نفر سوم ۳ میلیون تومان و به نفرات شایسته تقدیر نفری یک میلیون تومان اهدا می‌شود.



منبع : ایبنا